Om/Bli medlem

Velkommen hit!

Norsk Kreativ Design Er en nettside som fremmer håndlaget fra småprodusenter i Norge. Er du glad i det unike og håndlagede så har du kommet til rett sted! Her finner du linker til mange forskjellige nettbutikker som selger håndlaget.

Søm/Strikk/Hekling/Håndarbeid, Smykker, Gjenbruk/Redesign, Foto/Maleri/Illustrasjon/Grafikk, Kort og ting laget av papir, Velvære produkter, Glass/Keramikk/Trearbeider, interiør og materiell!


Bli medlem:

(Vi har for tiden stoppet inntaket av strikk og smykker da vi har en overvekt av butikker med disse produktene.)

Har du en fin nettbutikk med unike håndlagde produkter som du har brukt tid på å lage og designe selv,  eller materiell som kan brukes til kreative aktiviteter, og ønsker å bli en del av fellesskapet? Ta kontakt ved å sende en e-post til norskkreativdesign@outlook.com .

Håndlagde produkter i eget design, fin design på butikken din, gode produktbilder, og produktopplysninger er et krav. Send med link til din butikk så vi får tatt en titt.

Noen medlemsfordeler: Medlemmer får ha knapp til sin butikk på forsiden. Vi lager et nyhetsbrev en gang i uken hvor man kan vise frem sine nyeste produkter, linke til blogginnlegg, informere om messer eller annen informasjon man har lyst til å dele.  Og man får ha link til sin blogg og instagramprofil nederst på forsiden. Vi har også aktiviteter med album eller blogginnlegg i forbindelse med forskjellige temadager, som f.eks morsdag, julegavetips osv. Medlemmene har også mulighet til å bidra med blogginnlegg.
Alt aktivitet på siden blir lagt ut på vår Facebookside .

Alle forespørsler blir diskutert av admin. Skulle du få avslag på bakgrunn av manglende kriterier og du ved en en senere anledning har gjort endringer er du velkommen til å søke igjen:)

 

Vi har nå en introduksjonspris på 200,- pr. år.  Siden drives på frivillig basis og pengene går direkte til markedsføring og aktiviteter på siden.


 

Heia håndlaget!♥

Kontakt: norskkreativdesign@outlook.com

Takk for besøket og velkommen tilbake!

Mvh. Admin.

Vivian Husa, Jeanette Carlsen, Christine H. Odden og Anne-May Waage.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s