«We´re back in business»

Etter nærmere et års taushet her på siden, er det på tide å komme igang igjen. Nå i disse tider vet vi at svært mange av våre følgere antagelig sitter hjemme i karantene og kjeder seg, da kan det jo være en ide, å ta en titt på alle de flotte medlemmene våre sine sider/butikker. Her har vi småprodusenter som fremdeles lager kunst/brukskunst over en lav sko. Vi ligger ikke på latsiden, selv om noen av oss også er i «karantene» eller kanskje til og med i isolasjon. Følg med på Facebooksiden vår der medlemmenes nyheter blir lagt ut: https://www.facebook.com/norskkreativdesign/ og kanskje du får lyst til å unne deg eller dine nærmeste noe fint 💕

Produktbilde
ProduktbildeProduktbildeProduktbildeProduktbildeProduktbilde

HUSK Å TA VARE PÅ HVERANDRE ❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s