Nå finner du Jakobsens produkter hos Skaperverket!

thumbnail_skaperverket – Kopi

Guro Jakobsen lager vesker, toalettmapper, portemoneer, pennal og mer. Hun bruker avlagte stoffprøver fra møbelbutikker og gir dem nytt liv i form av lekre, fargerike accessoirer. Siden møbelstoffer er laget for å tåle mye slitasje, tåler produktene hun lager å bli brukt i hverdagen og holder seg pene lenge. Mange av produktene er laget av eksklusive stoffer fra Designers Guild, Jane Churchill o.l, men også en del norskproduserte stoffer fra for eksempel Gudbrandsdalen Uldvarefabrik.

I tillegg til å ha butikken Jakobsen på epla.no, har hun solgt produktene sine hos Skaperverket på Grunerløkka siden september. Skaperverket er et butikk-kollektiv som er drevet av kunstnere og kunsthåndverkere i fellesskap. Her finner du strikkevarer, keramikk, smykker, kjoler, plakater og kort, lommebøker, skinnvarer og barneklær pluss Jakobsen sine produkter. Skaperverket er den perfekte butikken å finne noe unikt og håndlaget når du er ute etter en gave til deg selv eller andre. Så absolutt verdt å ta turen! Butikken ligger på Grunerløkka i Oslo og har adresse Markveien 60. Åpent hver dag hele uka.

Følg med på vår faceboookside for daglige håndlagde nyheter fra våre medlemmer. Tusen takk for besøket og velkommen tilbake! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s