Bli kjent med May Britt som har butikken Maya`s art

Vi ønsker velkommen til  vårt nye medlem! May Britt har butikken Maya`s art og her i denne presentasjonen kan du bli bedre kjent med henne :)

thumbnail_orginal-maleri-1

Fortell litt om deg selv, og hvem du er:

 Eg er May Britt Øydvin, bur på Voss, men er oppvaksen i Ulvik i Hardanger. Er utdanna aktivitør , med saum, teikning, form og farge. Har to voksne døtre og fire barnebarn + eit som kjem i mai -17.  Elskar alt som har med kreativitet og fargar å gjere, men kom «heim» då eg begynte å male med akryl. Av maleria har det blitt kort med tekst og adventskalendar. Tar foto av malerien og miksar dei litt i redigeringsprogram, så av eit maleri kan det bli mange andre. Foto er og ein stor hobby og gjerne av ting som er til forfalls. I det siste har eg begynt med å sy opp hardangersaum som eg bruker i maleri eller til trykking.
 
Av store prosjekt: Sydd alterduken i Ulvik kyrkje.
-Hva inspirerer deg, og hvor henter du ideene fra?
Inspirasjonen hentar eg over alt, er open for tips og idear, vågar å gå over «grenser» for kva som kan brukast og korleis. Har egentlig ikkje noko reglar for kva som er rett.. Skapargleda står høgt.. og eit sitat: Ingen ting er umogleg, det tek berre litt lenger tid..
-Hva gjør du når du går tom for ideer og inspirasjon?
 Dersom eg står fast og ikkje får ting til så legg eg det vekk til det er klart for å begynna att. Set meg ofte ned med anna handarbeid som strikking og lar løysinga koma til meg utan å stresse med å få det fram. Plutselig er det der.. Gjerne ofte om natta .. Når ein ikkje tenker på det, lar ein ting orden seg sjølv.. Kabal på pc er og eit godt «kvile» punkt
-Hvilket produkt i butikken din er du mest glad i, og hvorfor?
Nå du skapar noko er det ofte litt vanskelg å sleppe/ selje det, ein får eit forholdt til det ein skaper. Dette har eg jobba litt med å gje slepp på produkta.. Orginal maleri er det litt vanskelg å sleppe.. Men no har eg gitt dei love å «sigle» avgarde til der det skal ha sin plass.. Så no er fernissen på plass til siste finish.
-Hvor lenge har du hatt nettbutikk?
Nettbutikken har vore i drift i ca 3 år.. Men prøver å utvikle den vidare..
-Har du tips til andre som ønsker å drive med det samme som deg?
Våg å gjere det du føler for, bryt gjerne grenser og reglar,for å skape det du ynskjer, blir maleriet litt gusjefarga eller andre prosjekt stoppar opp, begynner  ein på på nytt. Maler og over det gamle. Ny start, nytt maleri.
-Og helt til slutt – Hvordan kom du på navnet til butikken din?
Maya er kallenavnet mitt og det vart naturleg å bruke det både i nettbutikk og som kunstnarnavn

Du kan se flere av May Britt sine produkter i galleriet under og ved å besøke butikken hennes som du finner ved å trykke HER

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Tusen takk for besøket og velkommen tilbake! :)

Én kommentar Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s