Nyhetsbrev!

Velkommen til ukens nyhetsbrev! Denne uken har vi fått tre nye butikker som medlemmer her hos Norsk Kreativ Design! Mer om de finner du under Stort og smått :)

Image7

Trykk på bildene så får du opp ett galleri hvor det ligger linker til produktene under hvert bilde. Har du noen spørsmål så send gjerne en melding på vår facebookside! :)

Image8

CHRIS-HO-DESIGN:  Feil for en ble rett for ei.. Les innlegget ved å trykke HER
EMMIEVERLASTING: Interior mood of the day. Les innlegget ved å trykke HER

 

Image10

Vi kan ønske velkommen til tre nye butikker som har blitt medlemmer her hos Norsk kreativ Design den siste uken. Her er en kort beskrivelse av butikkene :) ( Trykk på butikknavnet hvis du vil ta en nærmere titt på hva de forskjellige tilbyr)

STRIKKELOFTET: «Her finner du strikk i høykvalitetsgarn av ull, alpakka og merino, silke-, lin- og bomullsblandinger. Jeg forsøker å lage strikkeplagg som passer til en moderne livsstil God passform og gode bruksegenskaper vektlegges.»

DIN SÅPE: «Såpene er laget fra bunnen med tilsatt av oljer, krydder, urter, naturlige farge- og duftstoffer. Avhengig av ønsket produkt egenskaper er såpene enten kald- eller varmrørt.
Såpe lages og skjæres for hånd, derfor er hvert såpestykk unik»

TOWA – DESIGN:  «Alle mine smykker er håndlagde og derfor er ikke to smykker helt like. Alle deler er laget for hånd,bortsett fra noen kjeder og låser. Alt er stemplet med finhetsgraden 925 og med mitt ansvars merke – ToWa – som er godkjent av patentstyret. Alle smykkene mine er laget i nikkelfritt sølv.»


Tusen takk for besøket og velkommen tilbake! :) 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s