Sjarmerende prosjekt for liten og stor!

 

Sara, som står bak butikken Sara Jewellery har et utrolig sjarmerende prosjekt med datteren sin! De lager dukkehus som de dekorerer selv, og ikke minst så lager de alt innholdet selv også! Hvis du vil følge med på «Fridas Dukkehus», som prosjektet heter så har det en egen blogg som du finner ved å trykke HER. Her er det bare å la seg inspirere! :)

«Fridas dukkehus er et prosjekt som deles av Frida snart 3 år og mamma Sara snart 32. Vi vil lage flere rom til dukkehuset ettesom tiden går og øve oss på å lage miniatyrer og å bruke fantasien. Prosjektet startet sommeren 2015, men planleggingen startet lenge før… Vi håper du vil følge med på vårt dukkehjem-eventyr.»

Takk for besøket og velkommen tilbake! :)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s