Bli bedre kjent med Sara som har den flotte butikken Sara Jewellery!

I dag kan du bli bedre kjent med Sara som lager flotte smykker og står bak butikken Sara Jewellery Norway. Sara åpner også sitt eget smykkestudio ( Studio S ) på den nyetablerte Kulturhagen på Borgen I Asker, lørdag 30. Mai klokken 12. I tillegg til sine egne produkter vil hun også stille ut produkter fra andre designere :)

dyp-rod-kjærlighet-600x600

Fortell litt om deg selv og hvem du er:

Jeg er en lofotværing som har havnet i Asker. Det hender jeg lengter hjem, selv om jeg har funnet meg godt til rette. Men jeg synes denne lengselen kan være like søt som den er bitter. Blir den for bitter tar jeg det ut i et kreativt prosjekt.

Jeg har en utdannelse fra Linköpings Universitet i Sverige. Gjennom studiet KSM (kultur, samhälle och mediegestaltning) fikk jeg kombinere interessen for å skape med interessen for å organisere prosjekter og jeg fikk lære meg å se sammenhengen mellom kunst- og kulturproduksjoner og samfunnet de virker i.

Jeg lager smykker fordi det er innmari morsomt. Det lar meg få utløp for følelser, det gir et pusterom i hverdagen og mye glede.

Når startet du med kreative arbeider?

Kreativiteten er en stor drivkraft i livet mitt, og det har det alltid vært. Som barn syntes jeg det var morsomst å pusle med egne prosjekter eller kreative samarbeidsprosjekter – og fortsatt er dette mine favorittaktiviteter. Det å selge mye er ikke det viktigste for meg, men det å gjøre noe nytt og spennende og utvikle meg og skape interessante produkter.

Hva inspirerer deg, og hvor henter du ideène dine?

Dette har jeg skrevet en –lang- tekst om før. Den ligger på bloggen til Norsk Kreativ Design og heter ”Noe å spinne på” ( Du finner innlegget ved å trykke her )

Hva gjør du når du går tom for ideèr og inspirasjon?

Skulle det skje hadde jeg gjort noe hyggelig med familien eller bare slappet av med en god film. Hvis man er tom for ideer og inspirasjon er det i hvert fall ingen vits å sette seg ned for å lage noe. Å skape er noe jeg gjør for å få noe ut – noe som må ut. En rastløshet eller en følelse pakket inn i mitt uttrykk. Hvis det ikke er noe som må ut i noen dager så opplever jeg ikke det som problematisk. Jeg tror kanskje at slike ”ideløse dager” er de dagene jeg er roligst og mest i balanse. Kanskje rett etter et avsluttet prosjekt. Men dersom jeg skulle miste lysten til å skape over lenger tid så hadde det nok blitt et veldig stort savn. Jeg tror for øvrig ikke dette kommer til å skje.

Hvilket produkt i butikken din er du mest glad i og hvorfor?

Jeg er veldig glad i råsteinsringene mine. Fordi de er helt rå.

Hvor lenge har du hatt nettbutikk?

Siden 2011.

Har du tips til andre som ønsker å drive med det samme som deg?

Det har jeg egentlig ikke. Mye av tiden vet jeg ikke helt selv hva jeg skal gjøre før jeg gjør det. Noen tips kan sikkert være fine å ta med seg, men mest lærer man av å erfare ting selv. Jeg tror det er viktig å gjøre ting på sin egen måte. Så mitt tips er å unngå å lytte til alle mulige tips, men å prøve seg fram og finne sin egen greie.

Og helt til slutt, hvordan fant du på navnet til butikken din?

Sara Jewellery er et navn som sier seg selv. Mitt fornavn og produktet jeg skaper. Det er ikke så fryktelig kreativt kanskje, men det er vanskelig å ikke skjønne ut fra navnet hva det er jeg driver med.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Saras butikk finner du HER, og facebooksiden finner du HER

 

Takk for besøket og velkommen tilbake! :)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s