Bli bedre kjent med Christine og butikken Chris-Ho-Design

Hei!

I denne butikkpresentasjonen kan du bli bedre kjent med Christine som lage de flotteste kreasjoner og har nettbutikken Chris-Ho-Design!

87c55754-814e-4290-bc87-9ff9d7ef7af2_org_medium

Fortell litt om deg selv og hvem du er:

Jeg er en 1962 modell med mange jern i ilden, med bakgrunn i både regnskap, interiørarkitektur/design, hagedesign og hud, kropps-og hårpleie. I det store og hele en mer enn middels nysgjerrig person som gjerne skulle gjort alt ? selv. Redesign og gjenbruk er noe jeg er født og oppvokst med, og det bærer heimen VELDIG preg av, da det nesten ikke fins noe nytt her. Siden pianoet er en viktig del av hverdagen, har det gamle nettopp blitt byttet ut med en 100 år nyere modell. Ellers er hagen full av spiselige godsaker som blir høstet og «foredlet» for vinterlagring og kos.

Når startet du med kreative arbeider?

Oi ? den var egentlig veldig enkel, for jeg tror jeg er født med det jeg kaller «klåmarkgener»… Tror jeg var bare to-tre år da jeg i en liten ubevoktet stund tok saksa og klippet en bit av mine foreldres flunkende nye sengeteppe for å lage dukkeklær… Men før det hadde jeg nok vært gjennom mange tegneblokker og fargestifter, i tillegg til mye annet.

Hva inspirerer deg, og hvor henter du ideène dine?

Naturen er vel det viktigste innspirasjonsstedet for meg, men ett enkelt ord, en situasjon, en bygning. Ja nær sagt alt kan skape ett «flash» som gir ideer. Derimot gir sjelden andres arbeider meg inspirasjon fordi ideene er opptatt… – men de gir meg mye glede.

Hva gjør du når du går tom for ideèr og inspirasjon?

Tror nesten ikke jeg har opplevd det for her er det alltid alt for mange ideer til å få satt alle ut i livet. Men en tur ut i naturen, gjerne med kameraet, for da ser man ting på en helt annen og mer «objektiv» måte. Da hadde ideene garantert kommet i rikelige flommer.

Hvilket produkt i butikken din er du mest glad i og hvorfor?

Da tror jeg det må bli denne grålilla drakten, da den er utrolig lekker på, passer til de fleste anledninger bare ved å bytte tilbehør, og kan brukes hver for seg eller som hel drakt. På grunn av at den er så tynn så kan den også brukes hele året, i tillegg er den litt spesiell uten å være prangende.

Hvor lenge har du hatt nettbutikk?

Snart 4 år.

Har du tips til andre som ønsker å drive med det samme som deg?

 Jepp! Vær tro mot deg selv og DINE ideer, for kopiere kan alle gjøre, er lite spennende og gir en flom av mer eller mindre like produkter der ikke alle kan regne med å nå fram. Dessuten trenger vi nyvinning. Uansett må kvaliteten være på topp!

Og helt til slutt, hvordan fant du på navnet til butikken din?

Navnet er rett og slett forkortelse av fornavnet og forbokstavene på mellom og etternavnet mitt.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Butikken til Christine finner du ved å trykke HER

Facebooksiden finner du ved å trykke HER

Og Bloggen finner du ved å trykke HER :)

Tusen takk for besøket og velkommen tilbake!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s