Bli bedre kjent med Marianne og Marianne Vik Design!

Her i butikkpresentasjonen kan du bli bedre kjent med Marianne som har butikken Marianne Vik Design

3a5666fe-859e-4d03-9310-da98d4aedc4e_org_medium

Fortell litt om deg selv og hvem du er:

Marianne Vik, -73 modell. Jeg startet å lage glassmykker for ca 13 år siden, og er helt selvlært. Jeg startet med en glasskjærer man får kjøpt i jernvarehandel og har utviklet meg derfra til det man kan se i butikken i dag.

Når startet du med kreative arbeider?

Jeg er oppvokst i ett kreativt hjem, så jeg har prøvd mange forskjellige ting i løpet av barndommen, men det var først for ca 13 år siden jeg fant den store gløden, og endte opp på smykker.

Hva inspirere deg, og hvor henter du ideène dine?

Min inspirasjon er kundene mine, det at jeg kan lage noe som andre setter så stor pris på gjør at jeg hele tiden ønsker å utvikle meg. Det er mange kunder som gir meg ideer, de kommer med bestillinger på noe helt unikt, så ser jeg ofte muligheter ut fra det.

Ellers kommer design og ideer gjerne av seg selv. Jeg klarer ikke å komme opp med noe hvis jeg må, eller tenker at ?nå må jeg komme med noe nytt?. Med senka skuldre kommer også de beste designene.

Hva gjør du når du går tom for ideèr og inspirasjon?

Da må jeg finne på noe annet. Jeg elsker å ta turer til dyreparker og fotografere tigere, løver, apekatter og andre dyr. Da finner jeg en ro jeg ellers ikke klarer å hente opp, og en dag i sånne omgivelser gir hodet ro til å komme opp med noe gøy :)

Hvilket produkt i butikken din er du mest glad i og hvorfor?

Det jeg definitivt er mest stolt av er kumihimokjedene med glassmykke, for de har jeg designerbeskyttet. De er unike, de er dekorative, de er myke og behagelige og de passer like godt til fest som til ?vanlig pyntet?.

Ellers er jeg også utrolig glad i det helt nye designet mitt, og jeg simpelthen elsker å bruke dette smykket selv.

https://epla.no/handlaget/produkter/630203/

Hvor lenge har du hatt egen butikk på epla.no ?

Jeg startet butikken på epla i 2010, og fra da til nå har jeg hatt en stor og lærerik prosess.

Har du tips til andre som ønsker å drive med det samme som deg?

Det er så mange som lager smykker, og det viktigste man gjør i en så stor, men samtidig så liten verden, er å holde designene unike. Prøv å tenke utenfor boksen.

Og når det gjelder aluminium, ikke begynn med dette uten å vite nok om det. Aluminiumssmykker er ikke farlig å bruke, men de er farlig å lage. Mange forhåndsregler må tas for å unngå at man får i seg aluminiumsstøv.

Når jeg vel er ferdig med å sage aluminiumswiren til ringer kan jeg kose meg i stua og sette de sammen til vakre smykker med familien rundt meg. Det er en god bonus :)

Marianne sin butikk finner du her: http://epla.no/shops/mariannevikdesign/

Marianne Vik Design på Facebook: https://www.facebook.com/mariannevikdesign

Bloggen: http://mariannevik.blogspot.no/

Takk for besøket og velkommen tilbake! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s